AL 43-LEA CONGRES AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

AL 11-LEA CONGRES ROMÂNO-FRANCEZ 
DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

AL 9-LEA SIMPOZION ROMÂNO-ISRAELIAN
DE ACTUALITĂȚI ÎN ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

AL 16-LEA CONGRES AL ASISTENȚILOR 
DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

AL 4-LEA SIMPOZION "ROMÂNIA DODOLOAȚĂ" AL SOCIETĂȚILOR
DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ DIN ROMÂNIA ȘI MOLDOVA
Manifestări însoţite de expoziţia medicală specializată , ediţia a 16-a

10 - 14 MAI 2017

Centrul Internațional de Conferințe, Sinaia

DOCUMENTE DE PARTICIPARE

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care au fost creditat Congresul SRATI 2017 de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) şi de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (pentru asistenţi).
Suplimentar, participanții medici înscriși cu prezentări orale, conferințe, cursuri, e-Postere și workshop-uri, vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

IMPORTANT!
Documentele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro.
Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la eveniment.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică şi va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.

Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

În cazul în care aveţi deja un cont activ în platforma myralcom.ro, vă rugăm să vă conectaţi folosind datele primite la activare şi să accesaţi secţiunea Evenimente pentru a selecta Congresul SRATI 2017.
Înainte de a descărca certificatul de participare, este necesar să completaţi chestionarul de evaluare disponibil în cont.

Documentele cu credite pentru asistenţi vor fi emise direct de către Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor şi Asistenţilor Medicali din România după închiderea Congresului SRATI 2017.
Documentele cu credite vor fi transmise ulterior prin poștă - la adresa completată în formularul de înregistrare online, de către compania Ralcom Exhibitions srl.

În conformitate cu procedura anunţată de O.A.M.G.M.A.M.R., pentru primirea documentului cu credite EMC, este necesar ca asistenţii medicali să se prezinte la eveniment şi să semneze tabelul de prezenţă la Biroul de Informaţii şi Înregistrări Participanţi, deschis pe perioada manifestării în incinta Hotelului Palace.

Documentele cu credite pentru asistenţi nu vor fi disponibile în platforma my.ralcom.ro.

Pentru participanţii care nu se prezintă la Congres, Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România a decis, în conformitate cu Articolul 5 - punctul a din Anexa nr. 1 - PROCEDURA STANDARD de creditare a formelor de educaţie medicală continuă, al Deciziei nr. 1 din data de 18.01.2013 intrată în vigoare la data de 27.02.2013:

a) prezenţa participanţilor pe toată durata de desfăşurare a programului de EMC este obligatorie; nerespectarea acestui criteriu conduce la neacordarea creditelor persoanei respective;